Guild BlueIce

Guild BlueIce i sojusz

Ogłoszenie

www.guildblueice.fora.pl www.guildblueice.fora.pl www.guildblueice.fora.pl <<

#1 2008-09-09 09:36:35

Soulik

BlueIce

2660X68

skargi na nasze ally

Tak jak mowilem na @@@ jesli ma ktos jakis problem z osoba z naszego sojuszu wklejacie tutaj ss-y
BRAK zdjec = brak problemu(bez ss nie zawracajcie KURTOWI,SOULIKOWI,NOSFERATOWI,SYMPONTAROWI   dupy)

"Nie bój się swoich wrogów - oni cię tylko mogą zabić. Nie bój się przyjaciół - oni cię tylko mogą zdradzić. Bój się obojętnych - oni nie mordują ani nie zdradzają, ale za ich milczącym przyzwoleniem światem rządzi mord i zdrada"

#2 2008-09-18 21:26:32

MaZ_WizZ

Użytkownik

Punktów :   

Re: skargi na nasze ally

Siema Soul to do Ciebie dzis Ty a nie kurtis ma problem...
Otoz jak Ci mowilem Ziomus ksul eXe i go zabil na spocie pare dni temu a dzis... ja Expilem swoich znajomkow ktorzy zaczeli gre...W tym czasie Ziomus nadszedl na moj spot i zaczol ksuc gdy prosilem by przestal nic to nie pomagalo a na dodatek ze pyskowal to go zabilem... Nastepnie przyszedl jeszcze raz i ponownie ksul oraz gdy mowilem Krzyczac By z TAD Odszedl mowil ze jednak tak nie zrobi i w ciaz bedzie ksuc... 2 Skarga 3 juz nie bedzie ... Opuszczam All a wsumie to gilldie RedIce czego nie chcial Bym robic... Jesli zostawisz to w spokoju... Tak sie mianowicie stanie...

z Gory mowie ze nie przyjmuje Przeprosin od niego bo jest on Gnojkiem,Niewychiwanym chyba (Malolatem) i jest bez Honoru... Zaczyna mnie to denerwowac...

To tyle czekam na reakcje do Piatku godziny 22:00 Mam nadzieje ze swoje forum sprawdzasz Dzien w Dzien... By dopilnowac Pozadku...

( MAM SS ale nie daje rady ich tu wzucic.....)

i Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne jesli one są

a teraz na luziku Pozdrawiam Wszystkich wporzadku Graczy ;]

Ostatnio edytowany przez MaZ_WizZ (2008-09-18 21:36:17)

www.guildblueice.fora.pl www.guildblueice.fora.pl www.guildblueice.fora.pl<<

Stopka forum

RSS