Guild BlueIce i sojusz
I. W myśl tych zasad niesiemy zagładę
1. Hakerom (za lenistwo)
2. Złodziejom i oszustom
3. KS'erom (przede wszystkim za bezpodstawną pewność siebie)
4. Pyskatym małolatom (za słowictwo i brak szacunku do bliźniego)TEN PODPUNKT BEDZIE BARDZO REGORYSTYCZNIE PRZESTRCZEGANY
5. Naszym wrogom oraz wrogom naszych przyjaciół
II. Jako szanująca się gildia:
1. Nie oszukujemy
2. Nie kradniemy
3. Trzymamy się razem i pomagamy sobie wzajemnie
4. Dbamy o opinie gildii/sojuszu tak, by reszta kolegów nie miała przez nas nieprzyjemności
5. Nie ubliżamy sobie wzajemnie (sprawy prywatne załatwiamy kanałami prywatnymi)
6. Potrafimy wziąć odpowiedzialność za swoje czyny
7. W miarę możliwości pomagamy słabszym
8.Nie tolerujemy wulgarnego zachowania na @@ oraz post! Masz jakis problem czytaj punkt5
A tu podunkt dodatkowy!
3CITY twoj wrog wiec bij go ile wlezie(w miare) robcie ss na akzdy kill allegroboya oraz gdy afkuja i maja duele!
Jelsi ktos chcialby dodac jakis punkt od siebie prosze sie nie krepowac i pisac do GM-ow swoich Guild!
KAZDY CZLONEK ALLY ZOBOWIAZANY JEST PODPISAC SIE POD NINIEJSZYM REGULAMINEM, CZAS NA TO MACIE DO SOBOTY13.09.2008(W SOBOTE RANO TOPIC ZOSTAJE ZAMKNIETY, KTO SIE NIE PODPISZE BEDZIE MIAL PROBLEM-BobeR), NIE PODDPISANIE SIE JEST JEDNOZNACZNE Z WYDALENIE Z GUILD
Podpisujcie sie nickami jakie macie w grze!
REGULAMIN POWASTAL ZE WZGELDU NA NOTORYCZNE NAGINANIE ZASAD WSPOLNEJ ZABAWY
Ostatnio edytowany przez Soulik (2008-09-09 13:53:19)
Zapoznalem sie z regulaminem
Soulik
Użytkownik
Zapoznałem sie z regulaminem;p
Symp ma racje co do liter.No i to by było na tyle .
napisac takie cos że sie z regiem zapoznałem i się z nim zgadzam czy cuś.
Użytkownik
diabelekPL
-.- ja tez sie zapoznalem ale moich postaci wymieniec nie bede bo mi postuy nie starczy ^^
co do Luke za zgoda soulika moge opisac sposob na zrobienie bota na kompie tak, by expic dwie postacie jednoczesnie ^^
oromisek napisał:
moge opisac sposob na zrobienie bota na kompie tak, by expic dwie postacie jednoczesnie ^^
Chętnie poznam sposób ponieważ często potrzebuje przeżucić jakąś rzecz a zadręczanie Soulika, Mikiego i Kurta też nie jest rozwiązaniem. Więc jeśli to możliwe to napisz na prv co i jak
Oczywiście wszystko za zgodą Soulika i Bobera.
Wypowiedzcie się jak możecie
P.S Sry za Off Top
Ostatnio edytowany przez Sympontar (2008-09-08 22:22:02)